Logotype
-Affärskoncept-  -Organisation-  -Produkter-  -Personal-  -Kontakt-  -Länkar-Artilux NMF- -Nyheter-

Nyheter

Här kan du hitta en samling av våra pressmeddelanden och nyheter, vad som händer i företaget mm. De flesta av våra pressmeddelanden finns som wordfiler fria att hämta hem och använda. Följer du textlänken finner du mer information och ofta nedladdningsbara bilder, fria att publicera och använda. (Meddela oss dock gärna om du använder någon text eller bild.) 


Datum Wordfil Text
08-04-07

Överföring av den nordiska försäljningen

Artilux AB överför nu även ansvaret för all nordisk försäljning till det Litauiska dotterbolaget Artilux NMF UAB. Artilux kommer enbart att ägna sig åt produktutveckling åt dotterbolaget. Avsikten är att skapa en tydligare och mer effektiv organisation. Artilux hjälper givetvis till med att etablera kontakt med Artilux NMF UAB. Kontakta oss gärna, eller Artilux NMF UAB, www.artilux.lt 

För mer info kontakta pressansvarig Tomas Hurtig Tel 0703-927295 E-post:
tomas.hurtig@telia.com 

08-01-10

Byte av företagsnamn

Uab Artilux Baltija byter namn till Artilux NMF UAB, detta för att mer tydligt visa att detta svensk-litauiska joint venture företag är en del av både svenska Artilux och Litauiska NMF. 

För mer info kontakta pressansvarig Tomas Hurtig Tel 0703-927295 E-post: tomas.hurtig@telia.com

07-01-08 Grönt varumärkesbygg - från hyllan och ut

Med det nya förpackningskonceptet "Carry Light" så kombinerar belysningstillverkaren Artilux två heta trender inom detaljhandel: En ständigt ökad medvetenhet om miljön och en fokusering på butiken och säljande förpackningar.

06-11-29 25 år och större och mindre än någonsin

25-årsjubileumsfirande Artilux, med 5 anställda i Anderstorp och ca 170 anställda och 4 miljoner lampor tillverkade i det delägda bolaget UAB Artilux Baltija i Litauen, är både större och mindre än någonsin.


Copyright Artilux AB 2008